• log in
  • create an account

Recruitment for postgraduate studies at the Krakow School of Business KUE 24/25W

switch registrations cancel selection

The offer displayed on this page is limited to the selected registration. If you want to see the rest of the offer, select a different registration.

Menedżer produktów żywnościowych

Details
Code PK-PMP-KR
Organizational unit Krakowska Szkoła Biznesu
Form of studies Part-time studies
Level of education After diploma
Language(s) of instruction Polish
Duration 2 semester
Required document
  • Diploma
  Ask a question
There is currently no active phase.

Past phases in this registration:
  • Phase 1 (24.02.2024 00:00 – 16.09.2024 15:20)

Dlaczego warto wybrać kierunek Menedżer produktów żywnościowych?

  • Poznasz techniki twórczego myślenia oraz aktywnego poszukiwania pomysłów i rozwiązań,
  • dowiesz się, jakie są etapy i metodologia prowadzenia procesu projektowania oraz rozwoju produktów żywnościowych,
  • nauczysz się przeprowadzać efektywną komercjalizację oraz będziesz wiedział, jak monitorować skuteczność wdrożenia nowych produktów na rynek,
  • nabędziesz umiejętności związane z projektowaniem i dokumentowaniem procesu FPD,
  • nauczysz się wdrażać i utrzymywać rozwiązania systemowe, ukierunkowane na opracowywanie nowych produktów żywnościowych, doskonalenie ich jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego zgodnie z wymaganiami systemów BRC i IFS.

Cel studiów:

Zdobędziesz wiedzę oraz umiejętności z zakresu projektowania i doskonalenia produktów żywnościowych w firmach przemysłu spożywczego. Poznasz nowoczesne metody wdrażania innowacji produktowych w przemyśle spożywczym.

Profil uczestnika:

Ten kierunek studiów jest dla Ciebie, jeżeli:

  • pracujesz w działach R&D odpowiedzialnych za projektowanie i rozwój produktów żywnościowych oraz wprowadzanie ich na rynek (jesteś kierownikiem projektu, technologiem żywności),
  • jesteś pracownikiem jednego z działów: kontroli jakości, zakupów, sprzedaży i marketingu, interesujesz się identyfikacją trendów rozwojowych w branży spożywczej i chcesz poznać skuteczne metody ich aplikacji w procesie opracowywania, doskonalenia i komercjalizacji nowości produktowych.

Informacje:

Studia podyplomowe Menedżer produktów żywnościowych zostały utworzone przez Katedrę Towaroznawstwa Żywności na Wydziale Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie – obecnie Katedra Jakości Produktów Żywnościowych w Instytucie Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem. Od 2021 r. znajdują się w ofercie Krakowskiej Szkoły Biznesu Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie przy współpracy z Katedrą.

Więcej informacji o kierunku znajdziesz TUTAJ