Innowacyjność produktu - stacjonarne, 2 stopień


W mocy od: 7 maja 2020

Zasady kwalifikacji

 

Zasady kwalifikacji 

 
■ Podstawą przyjęcia na kierunek Innowacyjność produktu jest średnia arytmetyczna wszystkich ocen końcowych uzyskanych z zaliczanych przedmiotów w całym okresie studiów pierwszego stopnia, drugiego stopnia lub jednolitych studiów magisterskich.
 
■ Średnia ocen musi być udokumentowana – jeżeli nie jest podana w suplemencie do dyplomu, wtedy kandydat musi przedłożyć zaświadczenie potwierdzające średnią ocen z toku studiów (bez obrony pracy), potwierdzone przez swoją uczelnię.
 

Terminarz dodatkowej rekrutacji

Rejestracja kandydatów: od 5 sierpnia do 11 września 2024 r.
Ogłoszenie wyników rekrutacji: 16 września 2024 r.
Potwierdzanie podjęcia studiów: od 19 do 20 września 2024 r.

Przydatne linki 

Szczegółowe informacje dotyczące rekrutacji na studia znajdziesz na naszej stronie internetowej studiuj.uek.krakow.pl