• zaloguj się
  • utwórz konto

Rekrutacja na studia podyplomowe w Krakowskiej Szkole Biznesu UEK 24/25Z

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Menedżer produktów żywnościowych

Szczegóły
Kod PK-PMP-KR
Jednostka organizacyjna Krakowska Szkoła Biznesu
Forma studiów Niestacjonarne
Poziom kształcenia Podyplomowe
Języki wykładowe polski
Czas trwania 2 semestry
Wymagany dokument
  • Dyplom ukończenia studiów
  Zadaj pytanie
Obecnie nie trwają zapisy.

Minione tury w tej rekrutacji:
  • Tura 1 (24.02.2024 00:00 – 16.09.2024 15:20)

Dlaczego warto wybrać kierunek Menedżer produktów żywnościowych?

  • Poznasz techniki twórczego myślenia oraz aktywnego poszukiwania pomysłów i rozwiązań,
  • dowiesz się, jakie są etapy i metodologia prowadzenia procesu projektowania oraz rozwoju produktów żywnościowych,
  • nauczysz się przeprowadzać efektywną komercjalizację oraz będziesz wiedział, jak monitorować skuteczność wdrożenia nowych produktów na rynek,
  • nabędziesz umiejętności związane z projektowaniem i dokumentowaniem procesu FPD,
  • nauczysz się wdrażać i utrzymywać rozwiązania systemowe, ukierunkowane na opracowywanie nowych produktów żywnościowych, doskonalenie ich jakości i bezpieczeństwa zdrowotnego zgodnie z wymaganiami systemów BRC i IFS.

Cel studiów:

Zdobędziesz wiedzę oraz umiejętności z zakresu projektowania i doskonalenia produktów żywnościowych w firmach przemysłu spożywczego. Poznasz nowoczesne metody wdrażania innowacji produktowych w przemyśle spożywczym.

Profil uczestnika:

Ten kierunek studiów jest dla Ciebie, jeżeli:

  • pracujesz w działach R&D odpowiedzialnych za projektowanie i rozwój produktów żywnościowych oraz wprowadzanie ich na rynek (jesteś kierownikiem projektu, technologiem żywności),
  • jesteś pracownikiem jednego z działów: kontroli jakości, zakupów, sprzedaży i marketingu, interesujesz się identyfikacją trendów rozwojowych w branży spożywczej i chcesz poznać skuteczne metody ich aplikacji w procesie opracowywania, doskonalenia i komercjalizacji nowości produktowych.

Informacje:

Studia podyplomowe Menedżer produktów żywnościowych zostały utworzone przez Katedrę Towaroznawstwa Żywności na Wydziale Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie – obecnie Katedra Jakości Produktów Żywnościowych w Instytucie Nauk o Jakości i Zarządzania Produktem. Od 2021 r. znajdują się w ofercie Krakowskiej Szkoły Biznesu Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie przy współpracy z Katedrą.

Więcej informacji o kierunku znajdziesz TUTAJ